Έξυπνο Σπίτι

Ο όρος «Smart Home» αναφέρεται σε ένα βολικό σύστημα αυτοματισμού που θα σας επιτρέψει να ελέγχετε εξ αποστάσεως συσκευές, βύσματα, αποχρώσεις, φωτισμό, θέρμανση, κλιματισμό, τηλεοράσεις, ψυχαγωγία, συστήματα ασφαλείας και άλλες οικιακές τεχνολογίες, οπουδήποτε και οπουδήποτε στον κόσμο, απευθείας από το έξυπνο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Με την αυτοματοποίηση συσκευών που έχουν ήδη σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή σας, οργανώνετε τον εαυτό σας και τη ρουτίνα σας με τον τρόπο που βλέπετε και απολαμβάνετε μια ομαλή ροή στην καθημερινή σας ζωή, κάτω από κάθε λεπτομέρεια. Με ένα σύστημα έξυπνης οικιακής αυτοματοποίησης, έχετε κάθε ηλεκτρική συσκευή που προσαρμόζεται στις προσωπικές σας ανάγκες ανάλογα με τον ατομικό σας τρόπο ζωής.

Το cockpit είναι ένα διαισθητικό αλλά απλό σύστημα που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα έξυπνο σπίτι μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη υπερσύγχρονης εφαρμογής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το αυτοκίνητο, το γραφείο ή ακόμα και τις διακοπές σας. Η ασύρματη τεχνολογία του σημαίνει ότι μπορείτε να αυτοματοποιήσετε όλες τις συσκευές χωρίς ποτέ να ανησυχείτε για βρώμικα καλώδια.

• Το cockpit δεν είναι επεμβατικό και εύκολο στην εγκατάσταση
• Σας δίνει την ελευθερία να συνδεθείτε οπουδήποτε και δεν έχει κρυφές δαπάνες
• Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες συσκευές ανά πάσα στιγμή επειδή είναι τόσο ευέλικτη
• Είναι απολύτως ασφαλές, καθώς χρησιμοποιεί την ίδια κρυπτογράφηση με την ηλεκτρονική
τραπεζική

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η ρύθμιση των ηλεκτρικών συσκευών μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας

ΕΥΚΟΛΙΑ
Εξατομικευμένη αυτοματοποίηση που ταιριάζει απόλυτα στην καθημερινή σας ρουτίνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Παρακολουθήστε το σπίτι σας ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία

ΕΛΕΓΧΟΣ
Θα νιώσετε σαν να έχετε ένα μαγικό ραβδί στο χέρι σας, ικανό να κάνει κάθε συσκευή να δημιουργήσει τις πιο άνετες, πρακτικές και οικονομικές αποφάσεις. Και όλα αυτά μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν τόσο σε νέες όσο και σε υπάρχουσες συσκευές, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα.

Open chat
Hi! How can we help you?