Αντλία Θερμότητας

To σύστημα της αντλίας θερμότητας αέρα-νερού χρησιμοποιεί τον εξωτερικό ζεστό αέρα ως πηγή ενέργειας για να ζεστάνει το υδραυλικό κύκλωμα θέρμανσης που διοχετεύεται στο σπίτι είτε με θέρμανση δαπέδου, είτε με σώματα/καλοριφέρ ή είτε με fan coils τοίχου ή χωστά. Ο εξωτερικός αέρας είναι πάντα διαθέσιμος και ως δωρεάν πηγή ενέργειας προσφέρει και οικονομική θέρμανση σε σχέση με εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.

Η αντλία θερμότητας είναι μια συσκευή που μπορεί να παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Η χρήση της τεχνολογίας DC INVERTER στην Αντλία θερμότητας της ΜΑΧΑ, τόσο στο συμπιεστή όσο και στους κινητήρες των ανεμιστήρων και του κυκλοφορητή, διασφαλίζουν την μεγίστη δυνατή ενεργειακή απόδοση των μηχανημάτων. Η χρήση της τεχνολογίας 3D DC Inverter εξασφαλίζει το βέλτιστο C.O.P. και E.E.R. καθώς και την ουσιαστική αύξηση της απόδοσης στα μερικά φορτία (E.S.E.E.R.).

Οι αντλίες θερμότητας της MAXA είναι πιστοποιημένες με ΕUROVENT CERTIFICATION ως αναγνωρισμένα προϊόντα που πληρούν όλα τα αυστηρά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο θέμα απόδοσης και κατανάλωσης.

MAXA HI T

MAXA-Hi-T

MAXA i 32V5

MAXA i-32V5

Η εταιρεία Maxa ιδρύθηκε το 1992 και από το 1996 ασχολείται με την περιβαλλοντική άνεση, το σχεδιασμό και τη διανομή προϊόντων για κλιματισμό. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα υψηλής ποιότητας παγκοσμίως, χάρη στη συνεχή έρευνα και καινοτομία, αλλά και την εισαγωγή νέων προϊόντων.

Open chat
Hi! How can we help you?