Συντήρηση

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, είμαστε τώρα η κατάλληλη εταιρεία για να έχετε στη λίστα επαφών σας όταν οι οικιακοί μηχανικοί εξοπλισμοί σας χρειάζονται σέρβις.

Οι υπηρεσίες συντήρησης περιλαμβάνουν:

Α) Καθαρισμός αεραγωγών τζακιών
Η τακτική εποχιακή χρήση του τζακιού προκαλεί τη δέσμευση εκπομπών στον αεραγωγό καπνού. Εκπομπές που προκαλούνται από τη χρήση μη σωστών ξηρών καυσόξυλων ή από αντικείμενα που εισέρχονται από την κορυφή μιας ακάλυπτης καμινάδας (δηλαδή πουλιά, τσιμέντο) εμποδίζουν το τζάκι να «αναπνέει» σωστά για τη μέγιστη λειτουργική απόδοση. Η συντήρηση περιλαμβάνει επίσης τη βαφή του πλαισίου του τζακιού (εάν χρειάζεται) για την κάλυψη τυχόν γρατσουνιών που προκαλούνται από το δάσος ή τον εξοπλισμό καθαρισμού ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα που δίνουν στη μονάδα σας μια ανανεωμένη εμφάνιση. Κάθε ένα ή δύο χρόνια η βαφή του πλαισίου του τζακιού δίνει μια νέα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Β) Υπηρεσία λέβητα
Στο τέλος της θερινής περιόδου και ακριβώς πριν από τη χειμερινή περίοδο, προτείνουμε στους πελάτες μας μια ετήσια υπηρεσία λέβητα που αυξάνει την απόδοση των εσωτερικών θερμοσίφωνων και των μονάδων ζεστού νερού για μια πιο ζεστή χειμερινή περίοδο. Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας οδηγεί σε όλο το νησί για να διασφαλίσει ότι ο λέβητας σας λειτουργεί σωστά.

Γ) Υπηρεσία κλιματισμού
Χωρίς αμφιβολία, η εξυπηρέτηση των εσωτερικών μονάδων κλιματισμού παίζει βασικό ρόλο στο πόσο υγιεινή και φρέσκια είναι η ατμόσφαιρα που αναπνέετε εσείς και τα παιδιά σας. Ως εταιρεία, το γνωρίζουμε αυτό και έχουμε τα πιο κατάλληλα εργαλεία και ανθρώπους για αυτήν τη δουλειά.

Υποστήριξη μετά την πώληση

Η σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας δεν είναι εφάπαξ. Οι δια βίου αλληλεπιδράσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία περιγράφουν αυτές τις μακροχρόνιες σχέσεις και η υποστήριξη μετά την πώληση είναι ο κύριος λόγος πίσω από αυτό. Καλωσορίζουμε πάντα κάθε είδους ερωτήματα ή τεχνικά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε και η δική μας ευθύνη είναι να μετατρέψουμε αυτά τα ζητήματα σε λόγους για να αισθανθείτε χαρούμενοι και χαλαροί όταν μπαίνετε στο σπίτι σας.

Open chat
Hi! How can we help you?