Λέβητας Υγραερίου Συμπύκνωσης

Ο νέος λέβητας υγραερίου Κiturami συμπύκνωσης με τεχνολογία Hi-fin προσφέρει θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού και έχει απόδοση που ξεπερνά το 107%. Είναι ενεργειακής απόδοσης Α σε θέρμανση και ζεστό νερό, πλήρως εναρμονισμένοι με τις διατάξεις που καθορίζει ο κανονισμός ErP. Διαθέτει εναλλάκτη από ανοξείδωτο χάλυβα εξαιρετικής ποιότητας καθώς πλακοειδή εναλλάκτη για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Ενσωματωμένο με Υδραυλικό γκρουπ και inverter κυκλοφορητής για άφθονη ποσότητα ζεστού νερού χρήσης ανά πάσα στιγμή.

Το νέο μοντέλο είναι κατηγορίας Νοχ6 με ηλεκτρική προστασία IP X4D. Δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, διαθέτει προστασία από τον παγετό δύο σημείων και προστασία από διαρροή αερίου.

kiturami gas boiler k1

Kiturami K1

kiturami

Ως κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία λεβήτων, η Kiturami Boiler πάντα ικανοποιούσε τις ανάγκες της εποχής. Σύμφωνα με την πολιτική διαφοροποίησης της ενέργειας, η Kiturami Boiler έχει επίσης διαδραματίσει κύριο ρόλο στη βιομηχανία παραγωγής λεβήτων θέρμανσης πετρελαίου, λεβήτων φυσικού αερίου, ηλεκτρικών λεβήτων, λεβήτων ξύλου, λεβήτων λιγνίτη κλπ.

Open chat
Hi! How can we help you?