Κλιματιστικές Μονάδες Αερισμού

Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ευεξία σε κάθε χώρο η εταιρεία μας προσφέρει μια σειρά μηχανημάτων για τον εξαερισμό του φρέσκου αέρα και για τον έλεγχο των υγρομετρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα διαθέσιμα για να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες και εφαρμογές. Οι μηχανικές μονάδες εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας έχουν σχεδιαστεί για τη διαχείριση της αναγκαστικής εναλλαγής αέρα σε οικιστικά κτίρια. οι μονάδες αφύγρανσης τα οποία έχουν σχεδιαστεί για συνδυασμό με τα ακτινοβόλα συστήματα, εξασφαλίζουν άνεση στα δωμάτια, εξαλείφοντας τον κίνδυνο συμπύκνωσης το καλοκαίρι. οι Μονάδες Comfort, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές, πραγματοποιούν πλήρη αερισμό και εξασφαλίζουν την υγεία και την άνεση κατά τη διάρκεια κάθε εποχής.

Οι λύσεις διαχείρισης αέρα RDZ περιλαμβάνουν:

  • Ελεγχόμενα συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας
  • Μονάδες αφύγρανσης αέρα
  • Μονάδες αφύγρανσης χωρίς ανεμιστήρα
  • Μονάδες αερισμού με αφύγρανση
  • Σύστημα διανομής αέρα ModulAir
rdz

Η RDZ είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ιταλία στην αγορά θέρμανσης και συστημάτων ψύξης από το 1978. Η καθημερινή αποστολή της RDZ είναι να βελτιώσει την άνεση των εσωτερικών χώρων σε οικιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια, τόσο για νέες κατασκευές όσο και για έργα ανακαίνισης.

Open chat
Hi! How can we help you?