Ενεργειακά τζάκια ξύλου

Τα τζάκια μας από την LAVAKAMIN έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας, να λειτουργούν με περισσότερη αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και απόδοση, πάντοτε σε συνδυασμό με σχεδίαση υψηλής αισθητικής.

Με αποκλειστικό στόχο την ποιότητα:

  • Eισάγουμε στην Κύπρο μαντεμένιες εστίες, με ενσωματωμένα βεντιλατερ (fan) για κυκλοφορία του ζεστού αέρα.
  • Ενσωματωμένο σύστημα αεροκουρτίνας πάνω από το γυαλί για προστασία από εγκαύματα οποιουδήποτε αγγίξει το γυαλί, ειδικότερα τα μικρά παιδιά.
  • Δυνατότητα επιλογής μοντέλων σε ευθεία γραμμή, γωνιακά δυο όψεων, τρίπλευρα τριών όψεων, διαμπερές μπροστά-πίσω, οβάλ και άλλα πολλά.
  • Πέραν από τα ενεργειακά τζάκια, υπάρχουν και ενεργειακές κασέτες αλλά και μια σειρά από χαλύβδινες ενεργειακές ξυλόσομπες υψηλής απόδοσης, πάλι από την Lavakamin.
lavakamin fireplaces

Γενικός Κατάλογος

lavakamin logo

Η εταιρεία Lavacamin με έδρα την Ελλάδα συνεχίζει την καλά οργανωμένη γραμμή του εργοστασίου εδώ και σαράντα χρόνια. Παράγοντας μια ευρεία ποικιλία από ενεργειακά τζάκια, μαντεμένια τζάκια και σόμπες. Η ανάπτυξη και η πρόοδος είναι μια συνεχής διαδικασία για την εταιρεία. Όλα τα προϊόντα είναι συμβατά με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, χρησιμοποιώντας εισαγόμενες από την Ευρώπη πρώτες ύλες, πάντα προσεχτικά επιλεγμένες για τα χαρακτηριστικά τους.

Open chat
Hi! How can we help you?