Τζάκια Υγραερίου

Τα τζάκια υγραερίου πέραν του ότι προσθέτουν άνεση και ζεστασιά σε κάθε σπίτι, μπορούν επίσης να είναι μια εντυπωσιακή αρχιτεκτονική προσθήκη με απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης.

Η Ortal συνδυάζει την κλασική ομορφιά με την καινοτόμο τεχνολογία για να μετατρέψει κάθε τζάκι σε ένα σύγχρονο αριστούργημα. Με ειδικό σχεδιασμό αυτά τα τζάκια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως εσωτερικό / εξωτερικό τζάκι που διπλασιάζει τη λειτουργικότητά του και επεκτείνει τον αντίκτυπό του μέσα έξω.

Με πέραν των 150 μοντέλων σχεδιασμού, σας δίνουμε την ευελιξία να σχεδιάσετε ένα εξαιρετικό τζάκι σε οποιοδήποτε έργο είτε σε σπίτι είτε σε χώρο εστίασης, γραφείο, οινοποιείο κ.λ.π.

ortal gas fireplaces

Γενικός Κατάλογος

ortal

Η εταιρεία Ortal ιδρύθηκε το 1986 και έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση για τα μοντέρνα τζάκια αερίου, τα οποία παράγονται με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, το φινίρισμα και την ποιότητα. Τα προϊόντα της συνδυάζουν τον παραδοσιακό και μοντέρνο σχεδιασμό με τεχνολογικές καινοτομίες που τα καθιστούν φιλικά προς το περιβάλλον με υψηλές βαθμολογίες απόδοσης θέρμανσης.

Open chat
Hi! How can we help you?